Programes 2012/13
PRIMER PROGRAMA

Aquest és el primer programa de ràdio creat pels alumnes de 6è de la nostra escola. Cada setmana treballen la revista digital de l'escola i confeccionen un programa de ràdio trimestral.
Aquest és el programa que van editar el primer trimestre.
Espero que us agradi.


SEGON PROGRAMA


Aquest és el segon programa de ràdio creat pels alumnes de 6è de la nostra escola. Cada setmana treballen la revista digital de l'escola i confeccionen un programa de ràdio trimestral.
Aquest és el programa que van editar al segon trimestre.
Espero que us agradi.TERCER PROGRAMA

El tercer programa de Ràdio Araucària ja està aquí!
Es tracta del Top 10 de Sa Graduada, un programa musical amb molta marxa preparat per en Gaspar, na Cristine, en Kristian i na Paula de 6è A. Ha estat un feina molt entretinguda durant les darreres dues sessions de revista. Al principi tenien molta vergonya, però van aconseguir soltar-se a poc a poc. El més important és tot el que han après durant aquestes dues sessions de Ràdio Araucària. Esperem que us agradi!


QUART PROGRAMA

Aquí teniu el quart programa e Ràdio Araucària. Es tracta d'un programa d'entreteniment realitzat per Pau, Auba, Laia, Joan, Dylan, Lucas i Abdul. Tots són alumnes de 6è A de la nostra escola i s'han esforçat moltíssim en aquesta feina.

El programa està format per tres seccions: Una història terrorífica sobre el viatge de final de curs, un informatiu de notícies falses i una sèrie d'entrevistes als companys de 6è.Aquí teniu les tres seccions per separat. Espero que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada